Termeni si conditii

Acest website (denumit ├«n cele ce urmeaz─â website) este proprietatea exclusiva a RD 96 PLUS SRL, iar accesul ┼či utilizarea lui se supun urm─âtorilor termeni ┼či condi┼úii de utilizare ┼či oric─âror reglement─âri legale ├«n vigoare. Citi┼úi cu aten┼úie Termenii ┼či condi┼úiile de utilizare, accesarea ┼či/sau utilizarea website-ului, implica acceptarea acestora.

Intregul continut al site-ului www.rdplus.ro, incluzand texte, imagini, reprezentari grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea RD 96 PLUS SRL, si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

Este interzis─â utilizarea website-ului sau con┼úinutului sau ├«ntr-o manier─â care deranjeaz─â al┼úi utilizatori ai website-ului, ├«ncalc─â drepturile acestora, ├«ntrerupe func┼úionarea corespunz─âtoare a website-ului sau afecteaz─â informa┼úia prezentat─â pe website ┼či/sau software-ul care controleaz─â func┼úionarea acestuia. Nu este permis─â utilizarea website-ului sub un nume fals sau evit├ónd m─âsurile de securitate aplicate sec┼úiunilor blocate ale website-ului. Este interzis─â utilizarea website-ului sau a con┼úinutului acestuia ├«ntr-o manier─â care constituie sau ├«ncurajeaz─â comportamente ce pot fi considerate infrac┼úiuni, implic─â responsabilitate civil─â sau care ├«ncalc─â legile ┼ú─ârii.

RD 96 PLUS SRL ┼či nicio alt─â parte implicat─â ├«n crearea, producerea sau livrarea acestui website nu ├«┼či asum─â responsabilitatea pentru nicio pierdere, daun─â sau niciun cost, precum ┼či pentru nicio daun─â direct─â, accidental─â, secundar─â, special─â sau tipic─â rezultat─â din utilizarea website-ului sau a serviciilor (inclusiv responsabilitatea pentru transmiterea ├«nt├órziat─â sau incorect─â a informa┼úiilor, ├«ntreruperea, suspendarea sau anularea website-ului).

RD 96 PLUS SRL nu ├«┼či asum─â responsabilitatea pentru daune asupra echipamentului sau viru┼či care pot infecta calculatorul ca urmare a acces─ârii, utiliz─ârii sau vizit─ârii website-ului sau a utiliz─ârii con┼úinutului acestuia.

Nici o parte a acestor termeni ┼či condi┼úii de utilizare nu vor exclude sau limita responsabilitatea RD 96 PLUS SRL pentru nici o situa┼úie asupra c─âreia responsabilitatea nu poate fi exclus─â sau limitat─â conform legilor aflate ├«n vigoare.

Este interzisa copierea, distributia, transmiterea, publicarea, reproducerea, crearea unui document derivat din orice informatie sau serviciu, obtinute de pe sau prin intermediul site-ului. Folosirea fara acordul scris a RD 96 PLUS SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Este interzisa transmiterea de informatii la care aveti acces prin intermediul site-ului www.rdplus.ro, catre persoane sau departamente de la firme concurente.

C├ónd furniza┼úi informa┼úii pentru utilizarea sau ├«nregistrarea pentru un nume de utilizator ┼či o parol─â, sunte┼úi de acord s─â furniza┼úi informa┼úii adev─ârate, corecte, actuale ┼či complete conform formularului(lor) de ├«nregistrare furnizate de RD 96 PLUS SRL prin intermediul website-ului sau prin alte mijloace. Dac─â informa┼úiile furnizate sunt false, incorecte, perimate sau incomplete, RD 96 PLUS SRL poate anula sau suspenda accesul la website.

Informatiile privind identificarea unei persoane ca utilizator (nume, prenume, adresa, adresa de email, telefon, etc.) precum si mesajele private sunt confidentiale si vor fi dezvaluite doar compartimentelor sau persoanelor catre care se adreseaza, exceptie facand cazurile in care se incalca legea. Inregistrarea prin cont si parola implica anumite reguli. Cuvintele alese nu trebuie sa creeze confuzii, si trebuie sa se inscrie in limitele legii si moralitatii

Sunte┼úi responsabil(─â) de p─âstrarea confiden┼úialit─â┼úii numelui de utilizator ┼či a parolei ┼či sunte┼úi complet responsabil(─â) pentru orice activit─â┼úi efectuate cu numele de utilizator ┼či parola dumneavoastr─â.

Confirma┼úi c─â utilizarea ├«mpreun─â a parolei ┼či a numelui de utilizator reprezint─â autorizarea dumneavoastr─â. Sunte┼úi con┼čtient(─â) c─â sunte┼úi responsabil(─â) de orice ac┼úiune realizat─â prin utilizarea numelui de utilizator ┼či a parolei dumneavoastr─â. Prin urmare, trebuie s─â fi┼úi con┼čtient(─â) de nevoia implement─ârii m─âsurilor de securitate necesare pentru a v─â asigura c─â numele de utilizator ┼či parola alocate sunt divulgate numai persoanelor autorizate.

Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare

Sunteţi de acord:
– s─â notifica┼úi RD 96 PLUS SRL imediat privind utilizarea neautorizat─â a numelui de utilizator sau parolei sau orice alt─â bre┼č─â de securitate
– s─â v─â asigura┼úi c─â deconecta┼úi numele de utilizator la sf├ór┼čitul fiec─ârei sesiuni de lucru.

Contul fiecarui utilizator este personalizat si totodata securizat prin user si parola. El poate fi anulat de ambele parti fara o notificare prealabila (din partea utilizatorului, oricand si din orice motiv, iar din partea RD 96 PLUS SRL, in cazul in care termenii si conditiile acordului nu sunt respectati).

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) prezentate in website, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca Legile Romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea RD 96 PLUS SRL si partenerii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre RD 96 PLUS SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

RD 96 PLUS SRL poate revizui ┼či actualiza ace┼čti termeni ┼či condi┼úii de utilizare ├«n orice moment. Aceste revizuiri se vor aplica si activit─â┼úii dumneavoastr─â ce implica siteul, prin urmare trebuie s─â vizita┼úi periodic aceast─â pagin─â pentru a verifica Termenii ┼či condi┼úiile de utilizare ├«n vigoare.

Informatiile prezentate pe website au caracter informativ si sunt documentate sau modificate de catre RD 96 PLUS SRL conform fiselor/site-urilor de prezentare ale producatorilor/furnizorilor. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete, insa RD 96 PLUS SRL face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante conform informatiilor primite de la producatori/furnizori, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat.

Comunicarea cu magazinul – se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la rubrica contact.

Urmatorii termeni vor insemna

Cumparator: persoana fizica, agent economic sau alta entitate juridica care emite o comanda.

Vanzator: societate comerciala RD 96 PLUS SRL, avand sediul social in Buzau, Posta Calnau si punct de desfacere in Buzau, Soseaua Nordului, nr. 28 (coordonate GPS: 45.171139, 26.800391) numar registru comertului J10/1656/2008, CUI 24861903.

Bunuri si Servicii: orice proiect la cheie, echipament, material si/sau parte a acestora sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in comanda sau privitoare in alt mod la acestea care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator cumparatorului.

Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator prin care vanzatorul este de acord sa livreze bunurile si serviciile si cumparatorul este de acord sa primeasca aceste bunuri si servicii si sa faca plata acestora.

Contract: comanda confirmata de catre vanzator prin emiterea facturii fiscale. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii de primire a acestei comenzi.

Daca vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor comenzii. Acceptare comenzii de catre vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea vanzatorului catre cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui contract.

Valabilitate

Prezentul contract intra in vigoare la emiterea facturii de catre vanzator. Informarea despre emiterea facturii se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre vanzator sau un furnizor al acestuia, precum si Declaratia de Conformitate si Certificatele de Calitate ale produselor facturate.